Gyukli Pincészet
Az ismert fajták mellett óriási hangsúlyt fektetnek a gombás betegségeknek ellenálló szőlőfajtákból készülő borokra is. Az elmúlt évek kísérleti szőlőtelepítéseivel a gombarezisztens fajták térnyerését, talajművelési módokat és olyan zöldtakaró menedzsmentet valósították meg, melyek az ökológiai szőlészet jegyében a borvidékben rejlő adottságokhoz még jobban illeszkedve emelik a térséidegenforgalmi jelentőségét.
A balatonfüredi borászat közelében található 5 hektárnyi ültetvényen 100% ökológiai szőlőművelést folytatnak. Ezen ültetvények felén gombás betegségeknek ellenálló fajtákból készítenek kiemelkedő minőségű borokat. Kínálatukban megtalálható a könnyű nyári illatos szomjoltó gyöngyözőbor, a termőhelyet bemutató tartalmas fehérbor vagy akár a barrique hordóban érlelt komplex vörösbor is. Boraikkal a Balatonfüred-Csopaki borvidék adottságainak és a vegyszermentes gazdálkodásban rejlő potenciálnak páratlan kombinációi születnek meg évről-évre.
Boraik és szőlőmagtermékeik rendszeres ellenőrzés mellett „Bio” certifikációval, az „Európai Vegetáriánus Védjegy” és az "Éltető Balaton-felvidék" tanúsítványával kerülnek forgalomba.