Riczu Tamás Borászat
Riczu Tamás Borászata a Villányi Borvidék közepén Siklóson, az Akasztófa dűlőben található. A borászat 7 ha szőlőterületen tudatos, környezetbarát, vegyszermentes műveléssel olaszrizling, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc szőlőfajtákat termel.
A borok kizárólag természetes, állati származékoktól mentes (vegán) alapanyagok felhasználásával készülnek, évente maximum 40-50 ezer palackkal, Villányi védett eredetű CLASSICUS, PREMIUM valamint SUPER PREMIUM minősítéssel kerülnek forgalomba.
A borászat filozófiája: “Célunk és küldetésünk, hogy megismertessük a magyar borkedvelőkkel a kulturált borfogyasztást, képviseljük és népszerűsítsük a minőségi borokat, nemzetközi szinten pedig bizonyítsuk, hogy Magyarországon fantasztikus borvidékek vannak, amelyek kiváló minőségű magyar borokat adnak a világnak. Minőségi terméket szeretnénk alkotni úgy, hogy ugyanakkor egy élhető, egészséges környezetet hagyunk hátra. Ez a mi életre szóló küldetésünk. Fogyasztóink szeretete és elégedettsége a legfőbb bizonyítéka annak, hogy jó úton járunk.”