Márton és Lányai Crystallum Barack pálinka 50% 0.7l
Gyártó | Márton és Lányai pálinkafőzde |
Kiszerelés | 0.7l |
Alkoholtartalom | 50% |
Gyümölcs | Kajszibarack |
Lepárlás módja | Tornyos lepárlás |
Elérhetőség: | Raktáron |
Egységár: | 399.285,71 Ft/liter |
|
Leírás
Márton és Lányai Crystallum Barack pálinka
A CRYSTALLUM Születése
Márton János hosszú, kísérletezéssel töltött évek után titokban megalkotta a pálinkák Szent Grálját, a Crystallumot. Több mint két évtizedes tudása, szakmai fejlődésének eredménye csapódott le ebben a szilva- és barackfőzetben. A párlatokat elsősorban magának és családjának készítette, kifejezetten ritka alkalmakra, és gondosan elzárva tartotta éveken át.
Azon szerencsések közé tartoztunk, akik megkóstolhattuk a művészi magasságokba emelt minőséget. Az ital első ízlelésekor magával ragadott minket és tudtuk, hogy azt nem rejthetjük el; azt akartuk, más is megtudja, milyen a tökéletes minőség. Hosszas győzködés után sikerült elérnünk, hogy limitált mennyiségben, de megmutathassuk az elsők között is legelsőnek szánt pálinkát a pálinkafogyasztók egy kis közössége számára. Limitált mennyiség, kevesebb mint 100 palack készült a ritka pálinkáinkból.
A magas minőség jelszava kötelez minket, ezért kiemelkedően fontos volt számunkra, hogy a belső értékeket az annak megfelelő külsővel is felruházzuk. A Crystallum hosszas válogatás után az Ajka Kristály egyedi tervezésű üvegeibe került. A két hungarikum találkozása kettős élvezetet garantál, a palack a szemet, az íz a testet kényezteti. Márton János a 40 fokos „special reserve” pálinkáival már többször megmutatta, hogy mit jelent számára a minőség, ennek ellenére folyamatosan ütközik az “Igazi pálinka 50 fokos” megjegyzésekbe és egyúttal a gyakran gyatra minőségbe. Ezzel a főzettel a klasszikus házi pálinkák által képviselt 50 fokos alkoholtartalomra reagált.
A Crystallummal példát statuálunk és új irányt mutatunk a párlatkészítés világában.