Statisztikai célokból, valamint a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében oldalunkon cookie-kat használunk.

Joseph Cartron

Az Egyiptomból importált ibolyából kivonják a legillatosabb részt, majd alkoholba áztatják. A szűrés után nagyon alacsony nyomáson párolják le, így koncentrálják még jobban az aromákat. Ehhez a párlathoz további tiszta szeszt adnak. A cukrot nagyon lassan adagolják az italhoz, így a végső likőrben egészen eredeti módon tudnak megjelenni az ibolya virágos aromái.

"Eredetiségével és finomságával a Liqueur de Violette meglepetést fog okozni a bárok világában, és olyan múzsává válik, mint nagytestvére, a Liqueur de Sureau. Igazi csemege, amely gyermekkorom édességeinek virágos, porszerű és nagyon enyhén cukros illatát idézi elő. Frissessége és puhasága folytán kifinomult és nagyon virágos koktélokat alkothatunk belőle. "- állítja Judith Cartron, a Joseph Cartron elnöke.

Az oldal tetejére