Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bestillo Pálinkaház

A BESTILLO nagy gondot fordít arra, hogy a pálinkának szánt gyümölcsöt ne csupán fajta és minőség, hanem termőterület szerint is megválogathassa. Göncibarack-ültetvényen a fákat organikus módon gondozzák, a gyümölcsöket kíméletes módon szüretelik. Főzőmestereik mint az egykori céhmesterek, a legjobbat keresve gyűjtötték össze tudásukat és szereztek tapasztalatokat. Ismerik a gyümölcsöket, a természet változásának hatásait, a termőföldet, a helyi, évszázados szokásokat éppúgy, mint a legújabb irányzatokat és technikákat. Tiszta pálinkákat készítenek, melyek egyértelmű üzenetként hordozzák a gyümölcsök karakterét és a hozzáadott emberi tapasztalatot, tudást. 

Rendezés:
Az oldal tetejére