Statisztikai célokból, valamint a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében oldalunkon cookie-kat használunk.

Schiszler

„Jó korban születtem” – vallja Schiszler Péter, aki a természet szeretetét és tiszteletét már a szőlő-és gyümölcstermesztéssel foglalkozó szüleitől megtanulta. Ők indították el a borászat útján, melyet fáradhatatlan munkával és hittel mára országos hírűvé fejlesztett. A szakma szeretete, a piac kihívásai és előrelátó üzletpolitikája eredményeként kezdett új tevékenységbe.

A főzde minden részletében modern épülete egyszerre szolgál kóstolóteremként és pálinkafőzdeként. A hely hangulatának sarokköve a főzdét a kóstolóteremtől elválasztó üvegfal, ami minden pálinkaszerető ember szívét megdobogtatja.

„Kezünkben a töltött tulipános pohárral, a már palackozásra kész ízeket elemezni miközben látjuk az alkímiát, ahogy a gyümölcsből épp pálinka fő… utánozhatatlan érzés” – vallja Farkas Miklós főzőmester. A főzde lelke a kétszakaszos Ulrich Kothe berendezés. A réz főzőüst 500 literes, a finomító 300 literes, amihez négytányéros koncentráló oszlop is tartozik, így készülhetnek benne kisüsti és egyszakaszos pálinkák is.

A főzde lelke a kétszakaszos Ulrich Kothe berendezés. A réz főzőüst 500 literes, a finomító 300 literes, amihez négytányéros koncentráló oszlop is tartozik, így készülhetnek benne kisüsti és egyszakaszos pálinkák is.

Rendezés:
Az oldal tetejére